Special | Mantra zingen

Specials

Een mantra is een gedicht, woord, uitspraak of een lettergreep die het midden houdt tussen een spreuk met magisch effect en een gebed. Mantra zingen of Kirtan zingen is het in groep herhaaldelijk zingen van mantra’s. Dit herhaaldelijk zingen heeft een meditatief effect. Het bevrijdt je van lichamelijke en geestelijke spanningen en brengt je in contact met jezelf. De groepsenergie die ontstaat door ieders individuele klanken creëert bovendien een sterke verbinding met de mensen om je heen. Het is een krachtige manier om positieve energie op te wekken. Om aan deze workshop deel te nemen heb je geen kennis of ervaring nodig. Je hoeft niet te kunnen zingen, interesse en enthousiasme zijn ruimschoots voldoende.

Probeer het uit en laat je meeslepen door de innemende klanken en het ritme van de muziek. Iedereen is van harte welkom. Je kunt deze Special gewoon boeken met je strippenkaart of abonnement. Of – als je geen lid bent – met een losse les.

Deze avonden worden begeleid door Dorien.

Eerst volgende data in 2017:

Vrijdagavond 6 oktober en 8 december van 19:30-20:45 uur

Data in 2018:

Vrijdagavond 9 februari, 6 april en 8 juni van 19:30-20:45 uur

Specials zijn te volgen met je abonnement of strippenkaart of met een losse les. Reserveren en betalen gaat via het online lesrooster