Leer ons kennen! Probeer 5 lessen voor 25 euro

Ja, dat wil ik!

Werken bij

Wil jij yoga delen met anderen? Ben je gediplomeerd yogadocent(e) met een stabiele eigen practice en heb je ervaring met lesgeven? Dan komen wij graag in contact met jou. Stuur een mail naar rianne@hetyogahuis.com met motivatie, cv en foto.

Het Yoga Huis Doetinchem

Wij zijn dé yogastudio in hartje Doetinchem. Doetinchem heeft ca. 55.000 inwoners en een regio functie. We hebben twee ruime studio’s -met elk plek voor ca. 14 matten- een theelounge, kleedkamers en een toilet. Er worden meer dan 20 lessen per week gegeven. Onze leden kunnen terecht voor allerlei stijlen yoga: van Yin Yoga tot Ashtanga Yoga, van Hatha Yoga tot Vinyasa Yoga, van Meditatie en Adem tot Ouderen- en Kinder Yoga. Onze leden boeken hun lessen zelf via ons online boekingssysteem en kunnen dus bij alle lessen/docenten terecht.

Ons pad

Jacqueline Beeren, initiatiefneemster van Het Yoga Huis, opende deze geweldige plek in februari 2013. Ze begon met 1 studio en een aantal enthousiaste en toegewijde docenten. Ieder met hun eigen specialiteit. De belangstelling voor yoga was groot en in september 2015 werd het tijd om uit te breiden. Samen met Rianne Sevink kwam er een 2e studio. En omdat yoga gaat over verbinden, kwam er een theelounge. Zodat cursisten voor of na de les kunnen ontspannen en verbinden met anderen.  Het aantal mensen geïnteresseerd in yoga groeide nog steeds en er ontstond behoefte aan een algemeen abonnement. Eentje waarmee je bij alle docenten en alle lessen terecht kon. Om dit te kunnen bieden, ging in het najaar van 2016 het online boekingssysteem van start. Momenteel biedt Het Yoga Huis Doetinchem meer dan 20 lessen per week en ca. 10 verschillende yogastijlen: yoga voor iedereen.

Onze Intentie

Het is onze intentie om yoga toegankelijk te maken voor iedereen. De eeuwenoude traditie van yoga komt tot verschijning in vele verschillende yogastijlen. Yoga is voor iedereen.  Met ons brede aanbod aan yogastijlen kan iedereen kennis maken met deze oude wijsheden. En zo dragen wij ons steentje bij aan een meer vreedzame, harmonieuze en gezonde samenleving.

Ons Team

Ons docententeam bestaat uit goed opgeleide enthousiaste mensen, die yoga leven. Toegewijd aan hun eigen yogabeoefening en met een passie om deze mooie traditie te delen met anderen. Onze docenten werken als ZZP-er en worden beloond voor hun ondernemerschap, creativiteit en netwerk. Wij faciliteren de omstandigheden.