Wij sluiten voorlopig de deuren en gaan online!

Vertel mij meer! Lesrooster

 

Waarom yoga?

Yoga voor iedereen! En iedereen aan de Yoga. Dat is wat we graag zouden willen. Daarom bestaat ons team uit goed opgeleide, gediplomeerde en enthousiaste docenten die hun ervaring en kennis graag met je willen delen.

Wie al yoga doet weet het: je voelt je vaak beter na een yogales. En zo zijn er nog wel honderd redenen waarom yoga goed voor je is. We noemen er hier tien:

 1. Je voelt je fitter en energieker
 2. Je lichaamshouding verbetert
 3. Je leert ontspannen en krijgt rust in je hoofd
 4. Je komt beter in balans
 5. Je gewrichten en wervelkolom blijven in beweging en blijven dus soepel
 6. Je slaapt beter na een uurtje yoga
 7. Je lichaamsfuncties (spijsvertering, bloedsomloop enz.) verbeteren
 8. Je maakt meer (adem)ruimte
 9. Je ontwikkelt een nieuwe kijk op je leven
 10. Het is leuk en je kunt het overal doen!
 11. Iedereen kan mee doen

Door yoga te doen word je soepeler, verbetert je conditie en voel je je vitaler. In principe kan iedereen meedoen. Je hoeft de oefeningen niet perfect uit te kunnen voeren of je best te doen om in een voor jou onmogelijke houding te komen. Want uiteindelijk telt niet het eindresultaat maar de weg ernaar toe. Door yoga te doen geef je jezelf de mogelijkheid om jezelf beter te leren kennen. Je leert je lichamelijke en mentale grenzen (her)kennen en accepteren en misschien kun je ze na een tijdje wel verleggen. Als je je lichaam beter leert kennen, kun je er ook beter naar luisteren. Je kunt dan ook gemakkelijker in contact blijven met je innerlijk en dus beter bij jezelf blijven. En dat is vooral buiten de mat een groot voordeel!

Ja, ik wil meedoen met een les