Leer ons kennen! Probeer 5 lessen voor 25 euro

Ja, dat wil ik!

Hoe werkt het abonnement / de jaarkaart?

Je hebt bij Het Yoga Huis de keuze uit twee abonnementen en twee jaarkaarten

Als je kiest voor een abonnement ga je een verbinding aan met Het Yoga Huis voor tenminste drie maanden. Daarna is je abonnement per maand opzegbaar. De betaling loopt maandelijks via automatische incasso.

Na de eerste drie maanden is het abonnement maandelijks opzegbaar; per email aan info@hetyogahuis.com en minimaal 14 dagen voor de datum van incasso (=inschrijfdatum). Zonder opzegging worden abonnementen automatisch maandelijks verlengd.

Als je kiest voor het abonnement Tijd voor Jezelf dan ontvang je elke maand (gerekend vanaf inschrijfdatum) een tegoed van 5 lessen die je zelf kunt inplannen via het lesrooster. Als je lessen in deze maand niet allemaal gebruikt dan vervallen deze tegoedjes; je kunt ze niet meenemen naar de volgende maand. Als je kiest voor het abonnement Transformeer je leven, kun je onbeperkt yogalessen en Specials volgen.

Als je inlogt op je account kun je precies zien welke lessen je hebt gevolgd, voor welke lessen je je hebt ingeschreven en hoeveel tegoedjes je nog hebt.

Als je je abonnement stopzet en later weer wilt beginnen, dan begin je opnieuw met een verbinding van 3 maanden.

Kies je voor een jaarkaart, dan kun je ineens betalen via Ideal of maandelijks via automatische incasso. Een jaarkaart loopt gedurende 12 maanden en is niet tussentijds opzegbaar. Je bepaalt zelf wanneer je je lessen inplant. Lessen die aan het einde van de looptijd van de kaart over zijn, kunnen niet meegenomen worden naar het volgende jaar.