Leer ons kennen! Probeer 5 lessen voor 25 euro

Ja, dat wil ik!

Simone van Heumen

Bewegen is mijn drijfveer, in de sport,  op de dansvloer -en in het dagelijks leven. Ik beleef het gepassioneerd, met frisse energie en veel plezier. Veel yang en weinig yin. Yoga is voor mij de mooiste manier van bewegen waarbij ik de yin in mijzelf heb leren kennen.

De kalmte en de rust geven mij focus in mijn functioneren. Het voelt compleet en ondersteunt de ontwikkeling om de ‘beste versie van mijzelf’  te worden.

Ik heb yogalessen gegeven bij de politie eenheid Oost-Nederland en kwam hierdoor in contact met het YND, yoga netwerk Defensie. Lesgeven aan deze doelgroepen ervaar ik als zeer waardevol voor mijn persoonlijke ontwikkeling als docent. Ik heb de teacher trainingen Lu Jong (Tulku Lobsang), AALO yoga opleiding(RYT 200) power-en yin,  Ashtanga modified NYS (Johan Noorloos defensie RYT 200) en TSY (trauma sensitive yoga Anneke Sips) afgerond. Daarnaast ben ik bekend met enkele sjamanistische medicijnleer tradities van de 4windsenergy (Gwen Floch) en het Tibetaans Boeddhisme. Je kan Simone treffen in de Vinyasa Yoga en Lu Jong lessen of als als invaldocente voor Yin Yoga en Power Vinyasa Yoga.