Leer ons kennen! Probeer 5 lessen voor 25 euro

Ja, dat wil ik!

Rianne Sevink

“Yoga is een levenslange reis. Naar jezelf. Het is een manier van leven. Een keuze voor zingeving, gezondheid en blijheid.”

“Iedere keer dat je de mat op stapt, heb je de kans om jezelf te ontmoeten. Hoe ben ik vandaag? Iedere keer dat je deze moeite neemt, neem je jezelf serieus en heb je de kans om te groeien. Je leert patronen te herkennen, ernaar te kijken en misschien kies je ervoor om ze te gaan veranderen.”

Rianne geeft groepslessen in Ashtanga Yoga en Vinyasa Yoga. De yogastijlen zijn fysiek, dynamisch en staan bekend om het bewegen in een flow. Ook geeft ze les in adem en pranayama in de maandelijkse groepsles “Aandacht voor Adem”. In de Personal Yoga Training trajecten (1 op 1 sessies, bijvoorbeeld voor sporters, voor verdieping of bij herstel van ziekte en/of blessures), coachingtrajecten en workshops werkt ze ook met Hatha Yoga en Acro- en partneryoga. In alle lessen is er veel aandacht voor de adem, lichaamsbewustwording, verschilsbewustwording.  “De mogelijkheden van het lichaam worden verkend, we leren hoe af te wisselen tussen inspanning en ontspanning en natuurlijk worden alle lessen afgesloten met een eindontspanning”.

“In mijn lessen gebruiken we het fysieke lichaam als voertuig op deze reis.  Door beweging en adem met elkaar te verbinden, verbinden we het fysieke lichaam en de ziel  en kan het levenspad zich stap voor stap, adem voor adem, aan je ontvouwen.”

Rianne heeft in 2000 de Hogeschool voor Natuurgeneeswijze in Arnhem afgerond met als specialisatie Klassieke Homoeopathie. Ze studeerde in 2008 en 2009 gedurende 2 jaar Hatha Yoga aan de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven. Bij Tonnie Goes in Montfoort heeft ze de docentenopleiding voor Power- en Easy Flow Yoga gedaan. In 2015 heeft ze de Ashtanga Yoga Intensive Training (200h+) in de Yoga Studio Eindhoven afgerond. Momenteel volgt ze het 3e jaar aan de Saswitha Opleiding voor Yoga & Wijsbegeerte. Daarnaast volgt ze regelmatig workshops door het land, zoals de Ashtanga Yoga Teacher Training bij David Swenson en de AcroYoga Fundamentals bij Dieke Bikker. Voor een periode van 2 jaar ging ze wekelijks naar yogastudio “Yoga Delight” in Amsterdam en assisteerde ze Ashtanga Yoga teachers Claudia Pradella en Eva Ugolini tijdens de Mysore practice.

Samen met Jacqueline Beeren is ze runt Het Yoga Huis in Doetinchem. Ze heeft een dagelijkse yogapractice, bestaande uit Ashtanga Yoga, Pranayama en meditatie.

Voor meer informatie neem gerust contact op via: rianne@hetyogahuis.com of info@waardezonschijnt.nl of bel: 06-41123054

Rianne is te vinden op Facebook and LinkedIn