Leer ons kennen! Probeer 5 lessen voor 25 euro

Ja, dat wil ik!

Maaike Verstraaten

“Ik kom uit het bedrijfsleven waar ik jarenlang met plezier heb gewerkt. Ik had niet specifiek voor het bedrijfsleven gekozen, het liep gewoon zo in mijn leven. Al sluimerend ontstond er in mij, met steeds meer regelmaat, weerstand in het werk wat ik deed en wat ik tot dan toe met veel plezier had gedaan. Tot het moment daar was, waarop ik het simpelweg niet meer vol kon houden.

In 2015 heb ik besloten om te starten met de 4 jarige yoga-opleiding Amitabha door Maartje van Hooft . Yoga is voor mij meer dan alleen oefeningen doen op een mat; yoga gaat voor mij over hoe je in het leven staat, hoe je omgaat met de mensen om je heen, hoe je omgaat met je lichaam. Yoga is adem, verbinding met jezelf met een open blik het leven in kijken. Yoga is bewegen vanuit ontspanning zonder te hoeven ‘duwen en trekken’ om in een houding te komen; je lichaam de tijd geven om zich te ‘zetten’. Yoga is geen kunstje, het is voelen, met open aandacht aanwezig blijven en meebewegen met wat er is.  Ik wil mijn cursisten laten voelen dat je geen ingewikkelde yoga-houdingen hoeft te doen om een grote impact op lichaam en geest te ervaren”.

Maaike werkt achter de schermen voor Het Yoga Huis. Haar ruime ervaring in het bedrijfsleven en degelijke kennis van yoga komen goed van pas bij het verzorgen van onder andere de nieuwsbrief en het dagelijks onderhoud van social media.