Leer ons kennen! Probeer 5 lessen voor 25 euro

Ja, dat wil ik!

Julie Cornelissen

Ik ben Julie en ik hou van yoga! Yoga is heerlijk, ontspannend, krachtig, pittig, confronterend en thuiskomen bij mijzelf.

Yoga is a way of life, en het gaat verder zodra je van de yogamat afstapt. Het geeft mij ruimte voor zelfreflectie en helpt mij meer in contact te zijn met mijn lichaam. Best een uitdaging voor de denker in mij met een sterke neiging tot piekeren. Yoga heeft mij geholpen om in te zien hoe sterk ik ben en dat onzekerheid nergens voor nodig is. Ik ben niet veranderd, de manier waarop ik naar mijzelf kijk is veranderd. Ik geloof in mijzelf.

Ik wil graag delen wat ik geleerd heb op mijn yogapad. Yoga heeft mij enorm geholpen bij zelfacceptatie en liefdevol naar mijzelf toe zijn. Ik gun dit iedereen.

Inmiddels volg ik het derde basisjaar aan de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte waarin we ons verdiepen in de chakrafilosofie.

Het mooie aan de Saswitha stijl vind ik hoe alle bewegingsmogelijkheden van de wervelkolom aan bod komen. De afwisseling van statische en dynamische houdingen, dit geeft mij na elke les weer een compleet gevoel. Door de adem(beheersing) als verbindende factor te gebruiken helpt het mij om echt tot de beleving van de houdingen te komen.

Omdat ik wat meer tools zocht om yoga toegankelijk te maken voor iedereen heb ik het online Curvy Yoga Certicifation programma gevolgd en in juli 2018 succesvol afgerond.

En in het voorjaar van 2019 heb ik de opleiding voor Yin Yoga gevolgd bij Yogapoint in Arnhem.

Ik geloof sterk in meer diversiteit in het yogalandschap. Zowel in cursisten als in docenten. Yoga is er voor iedereen, dus ook voor jou!

En nu! Klaar om les te geven, te delen en te verbinden.

Lees meer over Julie op www.yogametjulie.nl