Leer ons kennen! Probeer 5 lessen voor 25 euro

Ja, dat wil ik!

José Dannenberg

Yoga is voor mij met beide benen op de grond staan. Door te lezen over yoga merkte ik al gauw dat yoga meer is dan alleen de houdingen op de mat. Het is een levensfilosofie waar ik veel voldoening uit haal in mijn dagelijks leven.

Omstreeks 2009 ben ik begonnen met het beoefenen van Power Yoga. Daarna werd ik razend enthousiast voor Ashtanga Yoga door teacher Rianne. Zij introduceerde Ashtanga Yoga door middel van een workshop en ik was verkocht. Ik was niet meer bij de Ashtanga Yoga weg te krijgen. Een vaste volgorde van houdingen gaf mij meer mogelijkheden om zelfstandig mijn practice te kunnen beoefenen, zowel thuis als tijdens de Mysore lessen.

Om mijn eigen practice te verdiepen heb ik in 2017 de Ashtanga Yoga Teacher Training (200h) in de Yoga Studio Eindhoven gevolgd en met succes afgerond. Tijdens de opleiding kwam het les geven om de hoek kijken. Nooit geweten dat ik het les geven zo leuk zou vinden.

Na het afronden van de opleiding ben ik gaan assisteren tijdens de 1/2 Led Class bij teacher Rianne Sevink in Het Yoga Huis en doe dit tot op heden. Ook werd ik gevraagd om in te vallen en per 1 mei geef ik vaste lessen: Ashtanga Yoga Mysore, Ashtanga Yoga 1/2led class en Vinyasa Yoga.

Warme groet,
José