Leer ons kennen! Probeer 5 lessen voor 25 euro

Ja, dat wil ik!

Jacqueline Beeren

Van de ene op de andere dag besloot Jacqueline te stoppen met rennen en het roer om te gooien. Ze volgde de 4-jarige opleiding Amitabha in Deventer en heeft zich verdiept in meditatie, yoga nidra en meridiaanyoga. In 2015 volgde ze een Yin Yoga opleiding en in augustus 2-16 heeft ze daar nog een bijscholing voor gedaan. Door yoga is haar leven voor een groot deel veranderd. Voor Jacqueline was het acht jaar geleden tijd om te beginnen met yoga, de hoogste tijd. Ze had toen al tien jaar een eigen bedrijf Beer & Sterk (sterk in tekst en communicatie), en was daar altijd erg druk mee. Werk en vrije tijd liepen voortdurend in elkaar over en ze had altijd tijd te kort.

In haar lessen wil Jacqueline anderen een slow-down-moment geven. ‘Ik merk dat veel mensen constant in hun hoofd zitten en het lastig vinden om te stoppen met denken. Ze zijn gestrest, druk en moe. Ik geef rustige yoga stijlen om rust en ontspanning te bieden. Ook al is het maar 1 uur in de week, ik hoor van mijn cursisten dat ze veel aan dit moment hebben. Het is heel waardevol om stil te staan bij hoe het je gaat, om naar je lichaam te leren luisteren. Op het moment dat je dat kunt, kun je ook betere keuzes voor jezelf maken’.

In de lessen leer je te ontspannen in de beweging. Je brengt de aandacht uit het hoofd naar je lichaam. Want hoe voel je je eigenlijk? Voel je spanning? Stijfheid? Ben je moe of juist vol levensenergie? Hoe verloopt de ademhaling? Is je hoofd vol of leeg? Kortom, je leert weer luisteren naar je lichaam en de signalen die het geeft.

Naast de wekelijkse lessen geeft Jacqueline ongeveer eens in de maand een Special Yoga & Yoga Nidra en eens in de zoveel tijd een workshop Yin Yoga XL. Wanneer is het voor jou tijd om te beginnen?

Je kunt meer informatie vinden over de lessen van Jacqueline op www.tijdvooryoga.com. Of kijk op Facebook . Je kunt haar ook via de mail bereiken jacqueline@hetyogahuis.com