Leer ons kennen! Probeer 5 lessen voor 25 euro

Ja, dat wil ik!

Bara Plantinga

Bara Plantinga is een enthousiaste Tsjechische en een gecertificeerde Hatha Yoga docente, die haar opleiding in India heeft gedaan. Haar mantra is: Comparison is a thief of joy.

Blijf vooral doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt, en gebruik vergelijking voor motivatie en niet voor frustratie” licht Bara toe. Bara zorgt er dan ook voor dat haar yogalessen gezellig en leuk zijn. Er is altijd een goede balans tussen uitdaging & ontspanning en traditioneel & modern, flexibiliteit, professionaliteit en gezelligheid!

In 2013 verhuisde ik voor de liefde naar Nederland waar ik sindsdien in een dynamische, internationale omgeving heb gewerkt. Op papier klonk het goed maar na vijf jaar op kantoor gewerkt te hebben kwam ik er achter dat er iets in mijn leven ontbrak.

Dat was hét moment van verandering. Ik heb mijn baan opgezegd en in het najaar van 2018 vertrok ik naar India om mijn grote droom waar te maken – een yoga docent te worden. In India heb ik een intensieve Yoga Teacher Training (200hrs) gevolgd bij Arhanta Ashram en mijn diploma gehaald. Door yoga wil ik mensen helpen om zowel lichamelijk als geestelijk gezond te worden en te blijven. Ik geef les in het Nederlands, Engels en Tsjechisch en werk graag met zowel yogastudio’s als met bedrijven en particulieren.

Bekijk mijn aanbod of neem contact met mij op en hopelijk tot straks! Wil je les volgen bij Bara? Je hebt twee opties:

Gentle Hatha Yoga

Ga je net van je werk af of wil je gewoon komen ontspannen na een drukke dag? Je hoofd zit dan misschien helemaal vol en je wilt je avond relaxed beginnen? Dan is de Gentle Hatha Yoga iets voor je!

Hatha Yoga

Als je de good old yoga practice nodig hebt, dan kom je naar de Hatha Yoga les. Wij gaan de traditionele ademhalingsoefeningen (pranayam) leren en verschillende yogahoudingen doen, zowel die eenvoudige als die wat uitdagender.

Meer weten over Bara? Ga dan naar www.baraplantinga.nl, bel 06 370 188 95, volg haar op facebook of instagram.