Wij zijn online!

Vertel mij meer! Lesrooster

 

Teacher Training | Vinyasa yoga, met Eric Staals

Eric Staals is terug! In het weekend van 5 en 6 oktober kun je je volop laten inspireren. De yogastijl Vinyasa of Flow Yoga staat centraal. Na het succes van de Ashtanga Yoga Teacher Training in maart dit jaar, hebben wij Eric gevraagd om opnieuw naar Het Yoga Huis te komen om zijn kennis en ervaring met ons te delen. Ditmaal een speelse en verdiepende training over Vinyasa Yoga.
 
Deze training is bedoeld voor yoga-docenten die behoefte hebben aan verdieping én inspiratie voor het geven van hun eigen lessen.
 
Over de docent:
Eric Staals is een zeer ervaren en gedreven yogi én yogadocent. Hij heeft in 1994 – 1997 de yoga-opleiding ‘Yoga en Vedanta’ te Amsterdam gevolgd, waar voor hem de basis gelegd is voor het lesgeven in Hatha yoga. Ná deze opleiding volgden er nog vele bijscholingen. Eric is in 1995 begonnen met lesgeven.
 
In 2001 is Eric begonnen met Power Yoga Lessen; zoals hij zelf zegt: ’een grote inspiratie en voor mij een nieuwe en heerlijk dynamische vorm van yoga.’
Toen hij erachter kwam dat deze vorm zijn roots had in Ashtanga Vinyasa Yoga is hij op zoek gegaan naar workshops in Ashtanga Yoga en is hij als eerste uitgekomen bij een workshop van een week van Mark Darby. Daarna volgden nog vele workshops van o.a. David Swensson, David Williams en Nancy Gilgoff.
 
Eric beoefent al 25 jaar zijn dagelijkse practice.   De vele bijscholingen samen met een heleboel ervaring, garanderen een zeer persoonlijke, verdiepende overdracht.
 
Voor meer informatie en aanmelden