Het Yoga Huis stopt per 1 januari 2021

Vertel mij meer!

 

Referenties

Het Yoga Huis is een heerlijke plaats om yoga te beoefenen. Het is zeer laag drempelig, er hangt een ontspannen sfeer. Deskundige docenten geven gepassioneerd les in kleine groepen en hebben ook oog voor jou persoonlijk. Je kunt kiezen uit veel verschillende yogastijlen en tijdstippen. Ik beveel het iedereen aan!

Jolanda van Helvoirt

Wat ik zelf erg fijn vind is dat er uitleg gegeven wordt over de verschillende elementen, meridianen, organen etc, Ik vind dat super waardevol, zodat je ook echt weet welke oefeningen waar goed voor zijn. Daarnaast heeft iedere docent zijn eigen kwaliteiten en vormen van lesgeven. De afwisseling hierin vind ik prettig en de sfeer in de lessen voelt goed aan.

Danielle Kempers

Betrokken, stimulerende docenten.  Ik voel me welkom.

Dion Steenbergen

Een fijn moment van ontspanning als tegenhanger van mijn drukke baan. Goed voor mijn emotionele balans en voor mijn houding. De lessen zijn interessant en voor iedereen te volgen. Een aanrader.

Cursiste (anoniem)

Er zijn gastvrije, zeer deskundige docenten die je gelijk op je gemak stellen.
De lessen zijn zeer gevarieerd, voor elk wat wils en het is fijn dat er met een inschrijfsysteem wordt gewerkt per les.

Cursiste (anoniem)

De yin yoga lessen gegeven door Jacqueline zijn een cadeautje voor mezelf, vooral in drukke tijden is het heerlijk om in je zelf terug te keren.

Marleen Muller

Heerlijk de maandagochtend te beginnen met Yoga!! Het Yoga Huis is voor mij een good-feeling moment, het houd mijn lichaam en geest soepel. Dit alles gerealiseerd door kundige en fijne mensen. Nogmaals: Heerlijk!!

Lucy Groot Nibbelink

Lid worden van Het Yoga Huis, is lid worden van een community. Je werkt aan je lijf, je geest en je leert en begrijpt ook veel over mooie levensfilosofieen. En als yogi onder elkaar hebben we ook veel aandacht voor en lol met elkaar!

Jessica Winter

Het Yoga Huis is voor mij een plek waar je altijd een warm onthaal krijgt en waar ik me thuis voel. Een plek voor een goed gesprek en gezonde beweging zowel inspannend als ontspannend.

Roy Noordermeer

Het Yoga Huis is een hele fijne plek om uit de drukte van het dagelijks leven rust te vinden in je hoofd en lijf, met zeer prettige docenten en een programma waarin voor elk een passende yogastijl is, waarin je zelf ook nog kunt variëren per keer (wat past er deze week bij mij).

Sacha Groot

Het Yoga Huis ervaar ik als toegankelijk en deskundig met een vriendelijke sfeer . Het aanbod is divers en de mogelijkheden om elke week indien gewenst verschillende lessen te kunnen volgen vind ik zeer goed !

Rianne van Rooijen

Het Yoga Huis biedt een goede prijs/kwaliteit verhouding voor diverse yogavormen naar keuze en daarnaast de mogelijkheid om kennis te maken met andere disciplines op lichamelijk -, geestelijk-, zielsniveau.

Cursiste (anoniem)

Ik heb in Het Yoga Huis de verbinding gevonden tussen aandacht voor mijzelf en het verbeteren van mijn lichamelijke conditie en souplesse. De ongedwongen en vriendschappelijke sfeer maakt het helemaal compleet.

Cursiste (anoniem)

Een parel in Doetinchem.
Bij Het Yoga Huis in Doetinchem is iedereen welkom die kennis wil maken met yoga. Er zijn verschillende soorten yoga. Voor ieder wat wils. Van heel rustig tot krachtig. De docenten zijn kundig en staan klaar om je te begeleiden. De sfeer is rustgevend, kalm en opgewekt. Een plek waar ik graag naartoe ga. Ik maak ook gebruik van workshops. Soms ook met mijn zoon. Ook hij geniet van de uurtjes bij Het Yoga Huis.
Kom eens langs!

Ellis Wassink

Het Yoga Huis biedt een totaalaanpak van lichaam en geest. De yogalessen worden op prettige manier gegeven met persoonlijke aandacht. En door ervaren docenten met veel kennis. Door de ruime keuze kan iedereen vinden wat bij hem of haar past. De lessen doen mij zowel fysiek als mentaal goed. Ik ben beter in vorm, flexibeler en meer ontspannen. Ook op korte termijn merk je snel resultaat.

Sabina Visser

Het Yoga Huis en de docenten bieden een veelheid en verscheidenheid aan lessen zodat er voor elke leeftijd/ wens/ intensiteit gekozen kan worden. Daarnaast is het fijn te ervaren dat er een persoonlijke betrokkenheid is van de docenten.

Cursiste (anoniem)

Ik volg met veel plezier de yogalessen bij Het Yoga Huis. Fijn dat ik door het ruime aanbod de lessen kan kiezen die bij me passen. De sfeer is goed en ik voel me altijd welkom ontvangen door de docenten.

Anneke Thuijs

Een geweldige plek,  leuke docenten met persoonlijke aandacht voor je en lekker even bijkomen met een kopje thee na afloop van de les, helemaal top!!!

Marije Vree

 

Zodra je binnen stapt bij Het Yoga Huis word je warm ontvangen! Een gezellige ruimte om voor en na de les leuke gesprekken uit te wisselen! De lessen kloppen allemaal, omdat er vakkundige docenten staan, met allemaal de zelfde missie! Dit geeft mij rust en energie!

Rachel Wassink

Al jaren kom ik met heel veel plezier bij Het Yoga huis, het is voor mij de plek om yoga te beoefenen in de Achterhoek. Ik volg daar niet alleen super fijne lessen maar heb er ook fijne gesprekken met mede cursisten. Het Yoga huis voelt echt als thuis.

Marlies van Asten

Ik kan Het Yoga Huis van harte aanbevelen vanwege het enorme aanbod aan yoga, deskundigheid van de docenten en de warme gezelligheid.

Wilma Boonman