Leer ons kennen! Probeer 5 lessen voor 25 euro

Ja, dat wil ik!

Referenties

Power Yoga begon voor mij puur als aanvulling op het hardlopen. Van hardlopen kun je stramme spieren krijgen en dat was bij mij ook het geval, plus een blessure. Dus ik ben begonnen met yoga om mijn spieren op lengte te houden en zo blessures te voorkomen.

Uiteindelijk bleek Power Yoga voor zo veel meer goed te zijn en zal ik er waarschijnlijk nooit meer mee stoppen! Power Yoga is intensief en daar hou ik van. Naast al die gevarieerde oefeningen, leer je ook bewust bezig te zijn met de ademhaling. En ik denk zelfs dat yoga het best te vertalen is als ‘bewust bezig zijn’.

Rianne begint elke les dan ook met een stelling of opdracht om je aan het denken te zetten. Prachtig vind ik dat. Power Yoga is een workout voor lichaam en geest.

-cursiste

Emma

“Geweldig dat er in Doetinchem een plek is waar iedereen kan kiezen uit zo’n groot aanbod aan yogastijlen en docenten. Yogadocent Rianne Sevink is een echte yogi, binnen en buiten de lessen. Haar lessen zijn prettig intensief en ze stemt altijd goed af op haar cursisten. Ook de Specials van Jacqueline zijn een aanrader. Elke avond heeft zijn eigen karakter. Elke keer ga ik heel ontspannen naar huis.”

-cursiste

Anja

“Forceer niets..doe wat voor jouw lichaam goed voelt..”
Dat zegt Rianne in elke les wel een paar keer. Ieders lijf is anders en elke dag is anders. Doen wat voor mij goed voelt en toch uitdagingen aangaan in de oefeningen: daar voel ik me goed bij.

“Vandaag wil ik met jullie het volgende delen..”
….en dan niet te vergeten de start van elke les waarin ze kort iets aanreikt vanuit de yoga sutra’s. Ook daarin herken je weer wie je zelf bent, hoe je in het leven staat en hoe mooi yoga je dat laat zien. Vervolgens neem ik dat niet alleen mee in de houdingen maar ook de rest van de week. Kortom, ik ervaar het als voeding voor lichaam en geest!

-cursiste

Thea Staffhorst

Blijvend resultaat. ‘Drie jaar geleden ben ik begonnen met yoga bij Jacqueline Beeren, omdat dit mij werd aangeraden door een osteopaat die mij behandelde voor lage rugpijn. Zijn behandeling heeft zeker geholpen, maar ik ben ervan overtuigd dat het geen blijvend resultaat was geweest, als ik niet wekelijks yogalessen was gaan volgen. In de afgelopen 2-3 jaar ben ik steeds enthousiaster geworden om yoga te beoefenen, omdat ik daardoor veel minder lichamelijke klachten ervaar, maar vooral ook omdat ik de lessen van Jacqueline als prettig, leuk, ontspannend en toch ook uitdagend ervaar. De vriendelijkheid, vakkundigheid en rust die Jacqueline als docente uitstraalt maken dat ik mij zeer thuis voel in haar lessen.

Ik ben zelfs zo enthousiast geworden voor de beoefening van yoga dat ik bij de yoga-docenten-opleiding amithabha in Deventer dit jaar begonnen ben. Dat was zeker niet gebeurd als ik geen les bij Jacqueline had genomen.’

– cursist

Niels Klein

Als nieuwkomer heb ik voor Het Yoga Huis gekozen omdat je eerst rustig, door middel van de proefkaart, kunt kijken welke yoga vorm en welke yoga docente het beste bij je past. Het is een bijzondere ervaring dat je de houdingen eerst als zuiver oefeningen doet maar dat in de loop van de tijd, door steeds meer concentratie en aandacht, dit op in een dieper niveau komt. De deur naar binnen gaat langzaam open.

Natuurlijk heeft het ook een een praktische kant; ik vind de yoga lessen het beste medicijn tegen allerlei kleine alledaagse kwalen zoals spierpijnen,rugpijn,hoofdpijn enz. Kortom van die ongemakken waarmee je niet naar de fysio of huisarts meer hoeft te gaan maar nu gewoon naar yoga!

– cursist

John van der Wielen

Zwangerschapsyoga zonder tierelantijnen. “Ik heb me altijd verheugd op de zwangerschapslessen bij Maaike; eindelijk weer tijd voor mezelf en mijn baby en me even niet bezig houden met mijn drukke baan en de verbouwing van het huis. Maaike heeft met haar rustige, persoonlijke en grappige manier ook mij rust gegeven tijdens de zwangerschap en ook tijdens de bevalling! Ik heb gebruik kunnen maken van de ademhalingsoefeningen zodat ik een heel fijne bevalling had. Ook nu, na 8 weken moeder te zijn, herhaal ik in moeilijke of stressige situaties sommige oefeningen om te kalmeren en tot rust te komen. Bedankt Maaike!”

-cursiste zwangerschapsyoga

Anne

Tijdens de bevalling hielp yoga mij! Toen ik ong 24 wk zwanger was ben ik begonnen met het volgen van zwangerschapsyoga bij Maaike. Ik voelde mij direct op mijn gemak. Tijdens een (eerste) zwangerschap komt er veel op je af. Yoga gaf mij een vast moment in de week om mijn geest tot rust te brengen en weer in contact te komen mijn lichaam. Daarnaast vond ik het ook erg gezellig en leuk om ervaringen met andere vrouwen uit te wisselen. Ik heb er leuke contacten aan over gehouden! Tijdens de bevalling hielp de yoga mij om in contact te blijven met mijn lijf. Enkele uitspraken van Maaike tijdens de lessen waren als mantra’s in mijn hoofd, ‘ga naar de pijn toe’ en ‘surf mee op de golf van de wee’ vielen tijdens de bevalling op hun plek. Dit heeft er mede voor gezorgd dat ik ondanks de lange bevalling heb volgehouden en met een zeer goed gevoel terugkijk op de geboorte van onze dochter.

De bevalling ging niet vanzelf (waar wel?!), de weeën vielen mij eerlijk gezegd nogal tegen, maar de goede liefdevolle voorbereiding én steun tijdens de bevalling hebben mij enorm geholpen. Heel erg bedankt voor de fijne lessen, ik raad het iedereen aan!

-cursiste zwangerschapsyoga

Linda

Een clubgenoot van de triathlonvereniging maakte me attent op de open dag van Het Yoga Huis. Na een paar lessen te hebben bijgewoond was ik om.
De poweryogaoefeningen die ik sinds die tijd combineer met mijn triathlon- en looptrainingen zijn een prima alternatief voor de kracht- en stabiliteitstraining die lopers en triathleten over het algemeen niet graag doen of makkelijk laten schieten. 

De asana’s vormen een complete en uitgebalanceerde training voor het hele lichaam. Op het gebied van krachtontwikkeling, maar vooral op het vergroten van spiersouplesse en lichaamsflexibiliteit. Van de beide laatste aspecten heb ik sterk de indruk dat ze vermoeidheid en blessures tijdens (hele lange) trainingen voorkomen en herstel na trainingen bevorderen. 

Ik vind het een effectieve aanvulling op mijn andere trainingen die bovendien erg leuk is om te doen. 
Het enthousiasme en de manier van lesgeven van Rianne Sevink is daar beslist debet aan!

-cursist & triathleet

René Bosch

Mijn kracht en flexibiliteit terug. Na twee zwangerschappen kort achterelkaar was ik heel veel van mijn kracht kwijt geraakt en was ik op zoek naar een yoga docent die “pittig” yoga les geeft. Ik ben toen begonnen met Power Yoga  bij Rianne Sevink. De yoga lessen beginnen met een stukje yoga filosofie wat je mee kan nemen tijdens het yoga doen. Naast de standaard oefeningen van Power Yoga, zit er veel variatie in de lessen en weet Rianne op een leuke spontane manier uitdagende houdingen toegankelijk te maken voor iedereen. Na een half jaar kan ik zeggen dat ik heel wat van mijn kracht en flexibiliteit terug heb gekregen.

-cursiste

Patricia Wewer