Wij sluiten voorlopig de deuren en gaan online!

Vertel mij meer! Lesrooster

 

Eerste les

Praktische informatie voor je eerste les:

Matjes:
Voor de eerste paar lessen stelt Het Yoga Huis matten beschikbaar.  Als je besluit les te gaan volgen, schaf je zelf een mat aan, via Het Yoga Huis of ergens anders.

Kleding:
Draag makkelijke (sport) kleding en neem zeker een vest/trainingsjasje mee. We oefenen op blote voeten!

Meenemen:
Handdoek (Power Yoga) en sokken en een vest/jasje/trui (voor de eindontspanning) en een matje, als je die al hebt.

Eten & Drinken:
Zorg dat je max. 2 uur  van te voren een lichte maaltijd gegeten hebt, een zware maaltijd kun je het beste max. 4 uur voor een yogales nuttigen. Drink (water) ruim voor én na de les. Tijdens de les drink je niet, dit haalt je uit je concentratie.

Parkeren:
Je parkeert je auto achter het pand, achter de slagboom. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je ontvangt van ons een uitrij-muntje.

Ingang:
De ingang van Het Yoga Huis is, als je met je gezicht naar het pand toe staat, aan de linker zijkant van het gebouw! De studio is open vanaf een kwartier voordat de les begint. Kom op tijd! Als je te laat komt, is de voordeur op slot en kun je niet meer naar binnen.

Kom op tijd:
De lessen beginnen stipt op tijd, zorg dus dat je op tijd aanwezig bent, om een parkeerplek te vinden, je om te kleden en een plek in de zaal uit te zoeken.  Als de les begint, gaat de voordeur op slot en kun je dus niet meer naar binnen.

Annuleren:
Een les annuleren kan kosteloos tot 7 uur voor aanvang. Daarna kun je niet meer annuleren. Annuleren doe je via het online boekingssysteem (inloggen, naar de les van je keuze en klik op Uitschrijven).