Het Yoga Huis stopt per 1 januari 2021

Vertel mij meer!

 

Over ons

Wij zijn dé yogastudio in hartje Doetinchem. We hebben een ruime studio, een kleedkamer en een toilet. Bij ons kun je terecht voor allerlei stijlen yoga: van Yin Yoga tot Power Vinyasa Yoga, van Hatha Yoga tot Aplomb Yoga en Yoga & Meditatie lessen. Je boekt je lessen zelf via ons online boekingssysteem, dit betekent in- en uitschrijven wanneer het jou uitkomt.

Onze studio is een plek om je te ontspannen en weer op te laden. En een plek waar je gelijkgestemden ontmoet. De verschillende soorten yoga brengen jouw lichaam en geest (weer) in balans.

Ons pad

Jacqueline Beeren, initiatiefneemster van Het Yoga Huis, opende deze geweldige plek in februari 2013. Ze begon met 1 studio en een aantal enthousiaste en toegewijde docenten. Ieder met hun eigen specialiteit. De belangstelling voor yoga was groot en in september 2015 werd het tijd om uit te breiden. Samen met Rianne Sevink kwam er een 2e studio. En omdat yoga gaat over verbinden, kwam er een theelounge. Zodat cursisten voor of na de les kunnen ontspannen en verbinden met anderen.  In het najaar van 2016  ging het online boekingssysteem van start. Begin april 2020 is Het Yoga Huis verhuisd naar een mooie nieuwe locatie aan de Dr. Huber Noodtstraat 111 en heeft Maaike Verstraaten het stokje overgenomen.


Onze Intentie

Het is onze intentie om yoga toegankelijk te maken voor iedereen. De eeuwenoude traditie van yoga komt tot verschijning in vele verschillende yogastijlen. Yoga is voor iedereen.  Met ons brede aanbod aan yogastijlen kan iedereen kennis maken met deze oude wijsheden. En zo dragen wij ons steentje bij aan een meer vreedzame, harmonieuze en gezonde samenleving.