Leer ons kennen! Probeer 5 lessen voor 25 euro

Ja, dat wil ik!

Over ons

Wij zijn dé yogastudio in hartje Doetinchem. We hebben twee ruime studio’s, een theelounge, kleedkamers en een toilet. Bij ons kun je terecht voor allerlei stijlen yoga: van Yin Yoga tot Ashtanga Yoga, van Hatha Yoga tot Vinyasa Yoga en Meditatie en Adem lessen. Je boekt je lessen zelf via ons online boekingssysteem, dit betekent in- en uitschrijven wanneer het jou uitkomt en je kunt bij alle lessen én docenten terecht.

Onze studio is een plek om je te ontspannen en weer op te laden. En een plek waar je gelijkgestemden ontmoet. De verschillende soorten yoga brengen jouw lichaam en geest (weer) in balans. Beeld zegt meer dan 1.000 woorden, bekijk daarom onze studio film “Dit is Het Yoga Huis” voor een impressie.

Ons pad

Jacqueline Beeren, initiatiefneemster van Het Yoga Huis, opende deze geweldige plek in februari 2013. Ze begon met 1 studio en een aantal enthousiaste en toegewijde docenten. Ieder met hun eigen specialiteit. De belangstelling voor yoga was groot en in september 2015 werd het tijd om uit te breiden. Samen met Rianne Sevink kwam er een 2e studio. En omdat yoga gaat over verbinden, kwam er een theelounge. Zodat cursisten voor of na de les kunnen ontspannen en verbinden met anderen.  Het aantal mensen geïnteresseerd in yoga groeide nog steeds en er ontstond behoefte aan een algemeen abonnement. Eentje waarmee je bij alle docenten en alle lessen terecht kon. Om dit te kunnen bieden, ging in het najaar van 2016 het online boekingssysteem van start. Momenteel biedt Het Yoga Huis Doetinchem meer dan 25 lessen per week en ca. 10 verschillende yogastijlen: yoga voor iedereen.


Onze Intentie

Het is onze intentie om yoga toegankelijk te maken voor iedereen. De eeuwenoude traditie van yoga komt tot verschijning in vele verschillende yogastijlen. Yoga is voor iedereen.  Met ons brede aanbod aan yogastijlen kan iedereen kennis maken met deze oude wijsheden. En zo dragen wij ons steentje bij aan een meer vreedzame, harmonieuze en gezonde samenleving.

Ja, ik wil beginnen! 5 lessen voor 25 euro