Leer ons kennen! Probeer 5 lessen voor 25 euro

Ja, dat wil ik!

Maandabonnement: Tijd voor jezelf

5 lessen per maand voor € 45,-*

Is het voor jou tijd om te stoppen met rennen? Is het tijd om (weer) naar jezelf te luisteren? Ben je toe aan tijd voor jezelf? Met dit abonnement gun je jezelf een wekelijks rustmoment. Een moment om te ‘zijn’ in plaats van de ‘doen’. Je zorgt goed voor jezelf: je bouwt aan je conditie en spierkracht, brengt balans in je leven, je leert te focussen, de adem te observeren en je gedachten te kalmeren. En dat straal je uit naar buiten! Je leert om te stoppen met rennen en je rustmomenten te pakken.

Met dit maandabonnement kies je voor de kracht en ritme van routine door wekelijkse herhaling. Je kunt jezelf iedere maand inschrijven voor 5 van onze wekelijkse lessen en specials. Van rustige Yin yoga tot Vinyasa, Ashtanga Yoga en Meditatielessen. Probeer ze allemaal uit en onderzoek welke lessen aansluiten bij jouw behoefte.

minimale looptijd van het abonnement is 3 maanden

Goed om te weten:

  • maandabonnementen koop je via het online lesrooster schrijf je in/meld je aan
  • betaling via automatische incasso
  • een maandabonnement loopt minimaal 3 maanden
  • daarna is het abonnement makkelijk opzegbaar; stuur minimaal 14 dagen voor afloopdatum een mail naar info@hetyogahuis.com met als onderwerp “afmelden”, het abonnement stopt de maand erop
  • gemiste lessen kunnen niet meegenomen worden naar de volgende maand
  • zonder tegenbericht loopt het abonnement stilzwijgend door

Bestel nu!