Leer ons kennen

Eén maand 5 yogalessen voor € 25,-

Hoor jij ook zoveel over de voordelen van yoga? Ben je nieuwsgierig en wil je het zelf ervaren? Wil jij je introductie in de ‘yoga-wereld’ grondig aanpakken? Dan is deze proefkaart iets voor jou. Met deze éénmalig aan te schaffen kaart kun je gedurende een maand terecht in alle reguliere lessen. Je hebt 5 lessen tot je beschikking zodat je van alles uit kan proberen. Daarna beslis je of je verder gaat met yoga en welk abonnement of kaart het beste bij je past. Je zit dus nergens aan vast.


Meld je aan voor de proefkaart

Schrijf je in en kies de “Leer ons kennen” maandkaart voor nieuwe leden. Betaal direct met Ideal en boek gelijk je eerste les!

Bestel nu


Praktische informatie voor je eerste les:

Matjes:
Voor de eerste paar lessen stelt Het Yoga Huis matten beschikbaar.  Als je besluit les te gaan volgen, schaf je zelf een mat aan, via Het Yoga Huis of ergens anders.

Kleding:
Draag makkelijke (sport) kleding en neem zeker een vest/trainingsjasje mee. We oefenen op blote voeten!

Meenemen:
Handdoek (Power Yoga) en sokken en een vest/jasje/trui (voor de eindontspanning) en een matje, als je die al hebt.

Eten & Drinken:
Zorg dat je max. 2 uur  van te voren een lichte maaltijd gegeten hebt, een zware maaltijd kun je het beste max. 4 uur voor een yogales nuttigen. Drink (water) ruim voor én na de les. Tijdens de les drink je niet, dit haalt je uit je concentratie.

Parkeren:
Let op want parkeren is betaald gedurende winkeltijden. Naast het gebouw is een kleine parkeerplaats met gratis plekken. ‘s Avonds kun je gratis op straat parkeren, in de parkeervakken.

Ingang:
De ingang van Het Yoga Huis is, als je met je gezicht naar het pand toe staat, aan de rechter zijkant van het gebouw! De studio is open vanaf een kwartier voordat de les begint. Kom op tijd! Als je te laat komt, is de voordeur op slot en kun je niet meer naar binnen.

Annuleren:
Een les annuleren kan kosteloos tot 7 uur voor aanvang. Daarna kun je niet meer annuleren. Annuleren doe je via het online boekingssysteem (inloggen, naar de les van je keuze en klik op Uitschrijven). Inschrijven kan tot aanvang van de les!