Leer ons kennen! Probeer 5 lessen voor 25 euro

Ja, dat wil ik!

Leden Event | 17 februari

In het voorjaar van 2019 bestaat Het Yoga Huis alweer 6 jaar! Dit danken wij aan onze leden, zonder leden immers geen bestaansrecht. Daarom organiseren wij op zondag 17 februari ons eerste Leden Event, als dank voor jullie lidmaatschap.

Het wordt een gezellige ochtend zonder yoga (dresscode: no-yoga-pants!) om te verbinden, te lachen en te ont-moeten met je mede-yogi’s. Wij zien namelijk veel mooie gesprekken ontstaan in onze theelounge, tussen de lessen door. En we zien ook hoe onze yogi’s elkaar inspireren en hoe er zelfs nieuwe vriendschappen ontstaan. En hoe fijn is het om daar eens wat meer tijd voor te hebben!

Op zondagochtend 17 februari ontvangen wij onze leden om 10 uur in de Orangerie van Kasteel het Keldertje in de Kruisbergse bossen. Tijdens de koffie, thee en lekkers dagen we jullie uit met een spel en daarna waaien we uit in het bos om bij terugkomst te genieten van heerlijke soep en brood. We sluiten af rond 13 uur.

Het Leden Event is gratis, de uitnodiging is voor leden die op 17 februari een maandabonnement of jaarkaart hebben. Laat weten of jij erbij bent, door een mail te sturen naar rianne@hetyogahuis.com, vóór 7 februari a.s.

Hartelijke groet,

Team Het Yoga Huis Doetinchem
Simone, José, Maaike, Jacqueline, Julie, Marjolein, Nel, Marja, Rianne