Het Yoga Huis stopt per 1 januari 2021

Vertel mij meer!

 

Het Yoga Huis stopt per 1 januari 2021

Lieve Yogi’s,

Maaike vertelt:
‘Yoga is leren floreren, vertelde mijn yogadocent vaak; nou dat heb ik goed kunnen oefenen het afgelopen jaar!

Ik heb mijn best gedaan om Het Yoga Huis voort te zetten en om cursisten een huis te bieden waar je je helemaal kunt onderdompelen in de wereld van yoga. Maar het runnen van een yogastudio en het geven van yogalessen zijn 2 verschillende dingen. Ik weet nu wat er bedoeld wordt met ‘ondernemen zit in je bloed’ en ik kan je vertellen dat dat bij mij niet het geval is.

Ik heb dus besloten om te stoppen met Het Yoga Huis, voor mij een juiste beslissing. Wel met pijn in mijn hart naar jou; de cursist en de docenten Julie, Rianne en Jacqueline.

Het valt me zwaar om wat Jacqueline 8 jaar geleden is begonnen, en waar Rianne ook haar ziel en zaligheid in heeft gelegd op deze manier te moeten beëindigen. Jullie zouden voor mij de reden zijn om door te gaan, maar die reden is niet de juiste basis voor het runnen van een studio.

En nu? Uh..ja, dat weet ik nog niet. Ik zorg ervoor dat de lopende zaken op een correcte manier worden afgehandeld (zie verderop) en ik ga er weer meer zijn voor mijn gezin, onze jongste zoon heeft al mijn aandacht hard nodig nu.

Tot en met april 2021 huur ik het pand, dus mocht je op zoek zijn naar een mooie ruimte voor workshops, trainingen of yogalessen? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden 😉

Dit lijkt al op een afscheid, maar dat is het natuurlijk nog niet. We zijn er  nog voor jou tot en met 22 december. Tot die tijd geven we met alle liefde onze yogalessen en we hopen je te mogen verwelkomen in de studio’.