Het Yoga Huis stopt per 1 januari 2021

Vertel mij meer!

 

Het laatste nieuws van Het Yoga Huis

Lieve Yogi’s,

Slik…dit is de allerlaatste nieuwsbrief van ons.
Zoals je in de vorige nieuwsbrief hebt kunnen lezen, stopt Het Yoga Huis per 1 januari 2021. Je kunt nog yogalessen volgen tot en met 22 december. Julie geeft haar laatste les op 16 december, Rianne  op 17 december, Jacqueline op 21 december en Maaike sluit af met haar laatste lessen op 22 december.

We maken eind december de balans op en storten het bedrag dat je nog open hebt staan aan lestegoed terug op je rekening.

Ben je op zoek naar een nieuwe plek voor je yoga-beoefening? Jacqueline blijft lesgeven, in de voormalig Kruisbergse gevangenis in de yogastudio van Yoga-ja; check haar website voor meer informatie. Ook Julie blijft lesgeven in verschillende yoga-studio’s, onder andere bij Yoga van het Hart in Zeddam op de woensdagavond, meer informatie vind je op haar website.

Wil je yogalessen blijven volgen in de vertrouwde studio aan de Dr. Huber Noodtstraat? Dat kan ook, want per 1 januari nemen Ilja Beekes en Ulrich Heidstra deze ruimte over en gaan verder onder de naam Yoga & Motion! Voor meer informatie lees onze nieuwsbrief 

En dan nu dit lastige moment; afscheid nemen…dat doen we met pijn in ons hart. Ook weten we dat het goed is zo, het is tijd voor iets nieuws. We kijken met heel veel plezier terug op 9 jaar Het Yoga Huis!

We hadden zonder jou niet kunnen bestaan en bedanken je dan ook vanuit ons hart voor jouw (jarenlange) trouwe komst naar de studio en voor de mooie momenten die we samen hebben meegemaakt. We wensen jou het allerbeste!! We hopen dat er veel moois mag komen op jouw (yoga)-pad. En wie weet komen we elkaar weer tegen, op de mat of daarbuiten.

Take care, stay safe!
Lieve groeten van Julie, Rianne, Jacqueline en Maaike