Leer ons kennen! Probeer 5 lessen voor 25 euro

Ja, dat wil ik!

Gebouw & studio’s

Het prachtige oude pand, onder Doetinchemmers bekend als het oude belastingkantoor, leent zich bijzonder goed voor yoga. Grote oude ramen, hoge plafonds en bovendien centraal gelegen in Doetinchem.

De ingang van Het Yoga Huis is aan de rechter zijkant van het pand (zie pijltje in de foto hieronder). Let op want parkeren is betaald gedurende winkeltijden. Naast het gebouw is een kleine parkeerplaats met gratis plekken. De ingang van Het Yoga Huis is aan de rechterzijkant van het pand. Naast het gebouw is een kleine parkeerplaats met gratis plekken. Let op: sommige plaatsen zijn gereserveerd voor andere ondernemers die in het gebouw zitten.

‘s Avonds kun je gratis op straat parkeren, in de parkeervakken.


Studio’s

Het Yoga Huis heeft 2 ruime studio’s waar alle lessen gegeven worden. Naast onze studio’s hebben we een theelounge, toilet en kleedruimtes.


Verhuur

We willen onze mooie studio graag delen met anderen. Daarom is Het Yoga Huis is te huur op tijdstippen dat er geen wekelijkse lessen of workshops zijn.

  • Studio 1 is ongeveer 50 m2 (7×7) en is sfeervol ingericht. Er ligt een houten vloer en er is dimbare verlichting.
  • Studio 2 is ongeveer 70 m2 (14×4) en heeft een lichte houten vloer, is sober maar stijlvol ingericht en heeft en dimbare verlichting.

Naast de studio’s hebben we een theelounge waar het voor en na de les goed toeven is met een kopje thee! En natuurlijk zijn er kleedkamers (2) en een toilet. Voor meer informatie over verhuur en tarieven mail: rianne@hetyogahuis.com

Neem contact op