Het Yoga Huis stopt per 1 januari 2021

Vertel mij meer!

 

De studio blijft de komende 2 weken nog gesloten

Lieve Yogi’s,

Zoals jullie hebben kunnen horen in de persconferentie van 3 november jongstleden, mogen er de komende 2 weken geen groepslessen worden gegeven.

Dit betekent dat Het Yoga Huis ook de komende 2 weken gesloten blijft voor yogalessen. We gaan door met wat we de afgelopen weken hebben gedaan; online yogalessen aanbieden. Je kunt meedoen met een live stream yogales of je boekt een les die vooraf is opgenomen. Op deze manier kun je dus gewoon lessen blijven volgen bij je eigen, vertrouwde docent.  Zo kun je je rustmoment in de week zelf plannen.

We doen er alles aan om onze liefde voor yoga te blijven verspreiden. Onze missie is om nog meer mensen met yoga te laten kennismaken. Nu we online les geven kan tenslotte iedereen meedoen, waar je ook woont.

Dus weet jij iemand die wat yoga in zijn of haar leven kan gebruiken? Help ons dan ‘to Spread the Yoga love’ en stuur de nieuwsbrief door. Nodig je huisgenoten uit om samen met jou op de mat te gaan staan, het kost je niets extra en levert je heel veel op!  Zo blijft het ook voor de docenten de moeite waard en steun je Het Yoga Huis!

Heb je hulp nodig, stuur dan een mail naar maaike@hetyogahuis.com en Maaike neemt contact met je op.

We helpen je graag, samen komen we er uit.

Wij wensen je het allerbeste, stay safe en take care:)

Lieve groeten van Julie, Rianne, Jacqueline en Maaike