Het Yoga Huis stopt per 1 januari 2021

Vertel mij meer!

 

Belangrijk nieuws!

Lieve Yogi’s,

Ohhh wat is dit lastig………we hebben gewikt en gewogen na de persconferentie van gisterenavond waarin de nieuwe maatregelen zijn aangekondigd. En we hebben ook een beslissing genomen; met pijn in ons hart hebben we besloten om Het Yoga Huis voorlopig te sluiten voor groepslessen in de studio. Het goede nieuws is dat we druk bezig zijn met een online aanbod.

We hebben hiervoor gekozen omdat het beperken van groepsgroottes en het verminderen van sociale contacten het doel is van deze nieuwe maatregelen. Er zijn expliciete regels voor verschillende groepen. Zo zijn er ook regels voor sport, de categorie waar yoga-studio’s onder vallen. Deze regels zijn voor meerdere interpretaties vatbaar: enerzijds staat er dat je met 30 personen in een ruimte mag zijn mits je 1,5 meter afstand houdt, anderzijds lezen we dat je met max. 4 personen samen binnen mag sporten.

Wij kiezen voor veiligheid; voor jullie veiligheid en voor onze veiligheid. Grote groepen vinden we in dit stadium niet verantwoord en kleine groepen (3 deelnemers + 1 docent) zijn financieel niet haalbaar voor ons. Het kan gewoon niet uit, zo simpel is het.  Omdat we weten dat jullie yoga zo hard nodig hebben – juist nu – was dit zeker geen gemakkelijke beslissing.

We willen graag met jullie yogi’s in verbinding blijven. Dit gaan we doen door livestream lessen aan te bieden via Zoom. Dit zijn lessen waar de docent en de deelnemers live aanwezig zijn. Daarnaast komt er een aanbod van lessen die vooraf zijn opgenomen. Op deze manier kun je dus gewoon lessen blijven volgen bij je eigen, vertrouwde docent.  Zo kun je je rustmoment in de week zelf plannen. Hou het lesrooster in de gaten voor het actuele aanbod.

Heb je andere ideeën, vragen of suggesties? Laat het ons weten we staan open voor nieuwe mogelijkheden.

Take care, stay safe!
Lieve groeten namens het hele team,
Maaike.