Leer ons kennen! Probeer 5 lessen voor 25 euro

Ja, dat wil ik!

Workshop | Yin Yoga XL: reset body & mind (VOL)

Yin Yoga XL | zondagavond 20 oktober

In deze extra lange yin yoga les gaan we onze body & mind resetten en ons voorbereiden op hét ultieme yin-seizoen: de winter.

In de herfst gaat de energie van meer yang naar meer yin.
Dat maakt de herfst een tijd om terug te schakelen, stress te verminderen, te aarden en meer tijd in stilte door te brengen. Kijk maar naar de natuur: de dagen worden korter, de bomen laten hun blaadjes los en alles komt tot rust.

In onze cultuur zijn we niet meer gewend om ons aan te passen aan het ritme van de natuur. Na de zomer gaan we full speed door. We vinden productiviteit en veel ‘doen’ belangrijk. We gaan ervan uit dat we energie krijgen van ‘doen’. Maar dat is een misverstand. We hebben rust nodig. Een herstelperiode. Yin is net zo belangrijk als yang. Want yin en yang zijn samen één, als twee zijden van dezelfde medaille.

In deze Yin XL laten we ons inspireren door de natuur en brengen we de aandacht naar binnen. We maken extra ruimte voor de adem, versterken ons immuunsysteem en brengen meer levensenergie in ons leven.

In deze extra lange Yin Yoga les kun je optimaal ontspannen. Door de zachte stretches laat je spanning los in de diepere lagen van je lichaam, laat de chi (levensenergie) weer stromen, breng je aandacht uit je hoofd en in je lichaam en kom tot rust.

Yin Yoga XL met Jacqueline
Zondagavond 20 oktober
19.30 – 21.30 uur
Kosten: € 15,-
Opbrengsten: innerlijke rust

Aanmelden kan hier.