Wij gaan online!

Vertel mij meer! Lesrooster

 

**Geannuleerd** -Workshop | Yoga & Ayurveda voor de lente, met gastdocent Irina Verwer

Gezien de maatregelen betreffende het Corona virus hebben we de Workshop moeten annuleren. Irina komt in het najaar met een nieuwe Workshop. Hou de website in de gaten voor meer informatie.

De lente is de tijd waarin alles opnieuw begint, ontluikt en tot bloei komt. Het is de tijd van lammetjes, frisgroene bladeren aan de bomen, nieuwe ideeën en inspiratie. Het is daarmee ook de perfecte tijd van het jaar om dat wat je niet meer nodig hebt los te laten, zodat je ruimte kunt geven aan iets nieuws.

Tijdens deze workshop leer je meer over Ayurveda en hoe deze filosofie je kan helpen om vol energie de lente in te gaan. Je leert welke voeding en welk leefritme jou in dit seizoen ondersteunt, en welke voeding en welk leefritme dat juist niet doet.
Bovendien leer je hoe je op een natuurlijke manier van typische voorjaarsklachten als hooikoorts en voorjaarsvermoeidheid af kunt komen.

Daarnaast word je tijdens deze workshop door een serie yogahoudingen en ademoefeningen geleid die de spijsvertering ondersteunen en je zullen helpen om datgene los te laten wat je niet meer nodig hebt, zodat je ruimte ervaart om nieuwe (eet)gewoonten toe te laten. Een soort innerlijke voorjaarsschoonmaak dus!

Je krijgt praktische adviezen en er is gelegenheid al je vragen over yoga en voeding te stellen. Ook krijg je yogische recepten om thuis mee aan de slag te gaan. Zo kun je vol inspiratie van de lente genieten!

Waar: Het Yoga Huis – Doetinchem (nieuwe locatie: Dr. Huber Noodtstraat 111)

Wanneer: 26 april 2020

Tijd:  10.00 – 12.30 uur

Kosten: € 35,-

Klik hier om je aan te melden

Over de docent:

Irina is holistisch coach en yogadocente. Al ruim tien jaar geeft Irina les in binnen- en buitenland. Ze schrijft voor het Nederlandse en Franse Yoga Magazine, schreef de yogische kookboeken ‘Kopstand in de Keuken’ en ‘Met een Snufje Yoga’, geeft les aan yogadocentenopleidingen, leidt retreats, workshops en masterclasses en ze geeft online lessen bij Ekhart Yoga.
Irina volgde wereldwijd docentenopleidingen in uiteenlopende stijlen – van yin tot vinyasa, van anusara tot ashtanga. Ook rondde ze diverse coachingsopleidingen en Ayurvedische opleidingen af.
Sinds haar elfde verdiept Irina zich in alles wat er over voeding te leren valt. Ze leest alles wat los of vast zit over mythes en filosofie. Daarnaast verdiepte Irina zich uitgebreid in kruidenleer, leefritmes, yoga voor vrouwen en tantra.
In haar workshops combineert Irina al haar kennis en deelt dit met liefde. Ze vertelt verhalen, geeft leef- en voedingsadviezen, stemt de oefeningen af op de seizoenen – en vooral inspireert ze om alle aspecten van jezelf te omarmen en voluit te leven.
Over Irina kun je meer lezen op haar website: www.irinaverwer.com.