Het Yoga Huis stopt per 1 januari 2021

Vertel mij meer!

 

**geannuleerd** Workshop | Yoga & Ayurveda voor de Herfst, met Irina Verwer

*deze workshop is wegens omstandigheden geannuleerd*

Workshop Yoga & Ayurveda voor de Herfst, met Irina Verwer. Vrijdag 25 september 18.30-21.00 uur

Alles wat is ontstaan en tot bloei heeft mogen komen in de vorige seizoenen, laat los in de herfst en trekt zich terug in de vroege winter. Letterlijk. De bomen laten hun blaadjes vallen en de dieren maken zich op voor de winter.
De herfst is dan ook de ideale tijd om je wat meer terug te trekken, om te rusten en om een start te maken met voedende, ondersteunende rituelen. Juist in deze periode hebben we het echter vaak ontzettend druk: we rennen van deadlines op het werk meteen door naar het schrijven van Sinterklaasgedichten en kerstborrels. Niet gek dus dat veel mensen zich juist in deze tijd van het jaar gestresst, moe en onrustig voelen.

Deze workshop is niet alleen een moment om bij jezelf te komen, je leert hier ook hoe je in het meest onrustige seizoen van het jaar bij jezelf kunt blijven.
Je leert meer over Ayurveda, het zusje van yoga, en hoe deze filosofie je kan helpen met beide voeten op de grond te blijven staan terwijl de blaadjes van de bomen vallen. Tijdens deze workshop ontdek je waarom een dagelijks Ayurvedisch zelfzorg-ritueel juist in dit seizoen essentieel is en ook hoe je dit vorm kunt geven op een voor jou haalbare manier. Je krijgt volop praktische tips en er is ruimte voor het stellen van je vragen.
Ook word je door een serie yogahoudingen en ademoefeningen geleid die je helpen om te aarden, zodat je open en stabiel het najaar tegemoet kunt gaan.

Over de docent

Irina is holistisch coach en yogadocente. Al ruim tien jaar geeft Irina les in binnen- en buitenland. Ze schrijft voor het Nederlandse en Franse Yoga Magazine, schreef de yogische kookboeken ‘Kopstand in de Keuken’ en ‘Met een Snufje Yoga’, geeft les aan yogadocentenopleidingen, leidt retreats, workshops en masterclasses en ze geeft online lessen bij Ekhart Yoga.
Irina volgde wereldwijd docentenopleidingen in uiteenlopende stijlen – van yin tot vinyasa, van anusara tot ashtanga. Ook rondde ze diverse coachingsopleidingen en Ayurvedische opleidingen af.
Sinds haar elfde verdiept Irina zich in alles wat er over voeding te leren valt. Ze leest alles wat los of vast zit over mythes en filosofie. Daarnaast verdiepte Irina zich uitgebreid in kruidenleer, leefritmes, yoga voor vrouwen en tantra.
In haar workshops combineert Irina al haar kennis en deelt dit met liefde. Ze vertelt verhalen, geeft leef- en voedingsadviezen, stemt de oefeningen af op de seizoenen – en vooral inspireert ze om alle aspecten van jezelf te omarmen en voluit te leven.
Over Irina kun je meer lezen op haar website: www.irinaverwer.com.

 

Waar: Het Yoga Huis – Doetinchem

Wanneer: 25 september 2020

Tijd:  18.30 – 21.00 uur

Kosten: € 35