Leer ons kennen! Probeer 5 lessen voor 25 euro

Ja, dat wil ik!

Workshop | Kruiden voor hart en ziel

Zoemende zomermaanden komen eraan. Warme dagen, lange avonden. Je hart gaat als vanzelf sneller kloppen tijdens deze heerlijk, intense, zwoele maanden. De zomer staat symbool voor het deel van je leven waarin je de energie hebt om van alles aan te pakken, in actie te komen. Met de voorjaarskruiden heb je de winter van je af weten te schudden, je hebt in de lente nieuwe plannen gemaakt en nu houdt niets je meer tegen!

Maar de zomer is ook ‘bittersweet’. Want wie vol voor het leven gaat komt wel eens van een koude kermis thuis. Je hart is eindeloos krachtig en tegelijk zo kwetsbaar. Je hart heeft gaandeweg ongetwijfeld wat kneuzingen opgelopen. We hebben aan het eind van de rit allemaal wel iets op ons hart. Het leven roept nog steeds…je wilt zoveel, maar iets houdt je tegen. Herken je dat gevoel?

Tijdens deze workshop kijken we naar kruiden die het hart kunnen openen en helen. Fysieke klachten die met het hart te maken hebben worden besproken en gedeeld. Je leert een aantal hartkruiden herkennen en we kijken naar de helende werking ervan. Je kunt ze proeven en voelen en ik leg je uit hoe je ze kunt gebruiken. Aan het eind van de middag heb je contact weten te maken met een aantal bijzondere hartkruiden en heb je mogen zien wat er in jouw hart leeft.

En we gaan nog een stap verder. Want ook op een diepere laag helpen deze kruiden je met het helen van je hart. In deel twee van de workshop nemen we de kruiden mee in een geleide meditatie. Samen met een persoonlijke intentie neem je een kijkje in je hart en vul je jezelf van binnenuit met liefde, met warmte, met passie…jij mag kiezen.

Over Cindy van Geel

Als holistisch coach/therapeut en kruidenvrouw zet Cindy zich in voor een bewuste wereld. Door licht te schijnen op dat wat in het donker staat, wil ze het bewustzijn bij mensen helpen vergroten. Dit doet ze met behulp van de natuur/kruiden en door individuele sessies in haar praktijk en workshops. Momenteel schrijft ze aan een holistisch kruidenboek gericht aan vrouwen die zwanger zijn.

Cindy volgde verschillende opleidingen die er allereerst op gericht waren om haar eigen bewustzijn te vergroten om zo anderen te kunnen begeleiden op hun pad. Enkele daarvan zijn de opleiding tot holistisch coach/therapeut bij Ananta, kruidengeneeskunde bij Het Kruidenrijk in Haaren, Jaaropleiding De Helende Adem bij Bea van Wierst, Sjamanic Empowerment leerweg bij Roelien de Lange, Intuïtief Traject in Nijmegen en energetisch healer (Reiki, Reconnective Healing).

Deze weg van verdieping komt vanuit een verlangen om als mens de beste versie van haarzelf te kunnen zijn en om de mensheid te dienen.

Meer over Cindy kun je lezen op haar website: www.kruidenkind.nl

Voor wie: Voor iedereen die meer wil weten over geneeskrachtige kruiden en de holistische werking ervan. Je hoeft geen ervaring te hebben met kruiden en/of meditatie.

Wanneer: zaterdag 22 juni 2019

Waar: Het Yoga Huis in Doetinchem

Tijd: 13:00 – 16:00

Kosten: €35,-

Aanmelden en betalen via www.hetyogahuis.com/lesrooster