Leer ons kennen! Probeer 5 lessen voor 25 euro

Ja, dat wil ik!

Vinyasa Yoga

Yogastijl: Vinyasa Yoga (flow yoga)

Niveau (fysiek): actief

Voor wie: voor mensen die graag bewegen, ook geschikt als je herstellend bent van een (sport)blessure

Lesdagen: zie rooster

Docente: Lotte, RianneSimoneJosé,

Vinyasa betekent “adem en beweging verbinden”. In deze yogales worden dus de adem en de yogahoudingen in een vloeiend, actief tempo aan elkaar geregen. Je traint spieren, bouwt conditie op en door de constante focus op de adem kom je tot rust in je hoofd. Vinyasa Yoga wordt ook wel “meditatie in beweging” genoemd.

Deze yogastijl is ideaal voor mensen die een actieve vorm van yoga zoeken. Er worden volop opties aangeboden zodat je houdingen op je eigen niveau kan doen. Ook heel geschikt voor sporters met een blessure, of herstellend van een blessure of als opstap naar Ashtanga Yoga of Power Yoga. Vrouwen die pas bevallen zijn en weer in hun kracht willen komen, kunnen starten in deze les vanaf 6 weken na de bevalling.

Iedere zondag geeft yogadocente Lotte een unieke variatie op Vinyasa Yoga, namelijk “Vinyasa Yoga -pols-en schoudervriendelijk”. Speciaal voor mensen met gevoelige polsen, ellebogen en schouders. Maar die toch actief willen bewegen. Belastende houdingen zoals de Downward facing dog en de plank komen in deze les niet voor!

Bekijk een impressiefilmpje:

Reserveren