Het Yoga Huis stopt per 1 januari 2021

Vertel mij meer!

 

Terug naar de Bron | Yogavakantie in Juseu (Spanje)

Stel je voor: een heel klein Spaans dorpje, gelegen op een rots, aan de voet van de Pyreneeën. Zo ver je kunt kijken zie je bergen, hoor je de stilte, proef je de vrijheid. Dit is het echte leven, het leven zonder ruis, puur en authentiek. Op deze magische plek organiseert Jacqueline een yogavakantie. Hier ga je letterlijk en figuurlijk Terug naar de Bron.

In dit mooie landschap staan de authentieke huizen van Juseu Vakantie & Retreat. Elk huis uniek maar allemaal met een waanzinnig uitzicht. Roofvogels zweven boven je hoofd. Je ruikt en proeft de stilte, je komt er thuis.

Hoe zou het zijn om hier een paar dagen te blijven? In deze stille omgeving, zonder afleidingen van buitenaf? Hoe zou het zijn om terug te schakelen, even een tandje minder? Even los van alles wat je in het dagelijks leven bezig houdt? Terug naar de bron? De yoga- en meditatielessen, de stiltewandelingen en de andere activiteiten zijn allemaal gericht op het terugvinden van jouw bron. Weer luisteren naar wat jou inspireert, waar jij blij van wordt.


Yogavakantie

NIEUWE DATUM NOG NIET BEKEND

Jacqueline organiseert van 26 – 31 mei 2019 een yogavakantie naar deze magische plek.

Naast de dagelijkse yoga- en meditatielessen is er voldoende vrije tijd om je helemaal onder te dompelen in het gevoel van ‘zijn’ en te genieten van het niets doen, het lummelen, het offline zijn en de omgeving. Wil je liever wel iets ‘doen’ dan zijn er voldoende mogelijkheden voor; zwemmen in het meer in de buurt, wandelen in de bergen, mediteren in een klooster of een bezoek aan zoutbaden in de bergen.

Tijdens je hele verblijf wordt er op alle fronten goed voor je gezorgd. Het begint met het diner op zondagavond. De rest van de dagen staat er ontbijt voor je klaar, is er een lunch en ’s avonds een diner. Gedurende dag is er thee, water en fruit. We koken vegetarisch & zoveel mogelijk biologisch.


Voor meer informatie over Juseu Vakantie & Retreat kijk je hier: www.juseu.com of kijk op Instagram en geniet van de mooie beelden. Of zie de website van Jacqueline: www.tijdvooryoga.com