Leer ons kennen! Probeer 5 lessen voor 25 euro

Ja, dat wil ik!

Special | Yoga & Yoga Nidra

Special: Yoga & Yoga Nidra

Ben je op zoek naar een moment van ontspanning? Even weg van het rennen en vliegen en het ‘moeten’? Geef je dan op voor de Special Yoga & Yoga Nidra.  In deze speciale les staat bewust ontspannen centraal. We beginnen met wat eenvoudige – maar effectieve – oefeningen om body & mind tot rust te brengen, gevolgd door een Yoga Nidra.

Yoga Nidra is een geleide ontspanning die door werkt op een diep niveau. Dus niet alleen je lichaam en geest komen tot rust maar ook de ademhaling en de emoties kalmeer je met Yoga Nidra. Tijdens de Yoga Nidra lig je op je matje en luister je naar de stem van de docent. Je blijft wakker ( …en soms valt iemand in slaap) en volgt de instructies terwijl je zo stil mogelijk blijft liggen. Op die manier kunnen je zintuigen zich terugtrekken uit de buitenwereld die anders maar aandacht blijft vragen.
Tijdens de Yoga Nidra kun je het gevoel hebben dat je ‘zweeft’ tussen slapen en waken, tussen bewustzijn en onderbewustzijn.

Deze yogavorm heeft zich in India bewezen in het overwinnen van slapeloosheid en stress en helpt gelijkmoediger om te gaan met emoties als angst, woede, verdriet en somberheid.

Deze Special kun je gewoon boeken met een geldige strippenkaart, abonnement of losse les.


Data in 2019

  • 26 juni, 25 sept, 30 okt, 27 nov, 18 dec

alle avonden van 20.30 – 21.45 uur

Reserveren