Leer ons kennen! Probeer 5 lessen voor 25 euro

Ja, dat wil ik!

Special | Mantra zingen | 7 juni

We gaan weer mantra’s zingen in Het Yoga Huis! De eerstvolgende keer is 22 maart van 19.30 – 21.00 uur.

Een mantra is een gedicht, woord, uitspraak of een lettergreep die het midden houdt tussen een spreuk met magisch effect en een gebed. Mantra zingen of Kirtan zingen is het in groep herhaaldelijk zingen van mantra’s. Dit herhaaldelijk zingen heeft een meditatief effect. Het bevrijdt je van lichamelijke en geestelijke spanningen en brengt je in contact met jezelf. De groepsenergie die ontstaat door ieders individuele klanken creëert bovendien een sterke verbinding met de mensen om je heen. Het is een krachtige manier om positieve energie op te wekken. Om aan deze workshop deel te nemen heb je geen kennis of ervaring nodig. Je hoeft niet te kunnen zingen, interesse en enthousiasme zijn ruimschoots voldoende.

Probeer het uit en laat je meeslepen door de innemende klanken en het ritme van de muziek. Iedereen is van harte welkom. Je kunt deze Special gewoon boeken met je strippenkaart of abonnement. Of – als je geen lid bent – met een losse les.

Deze avond wordt begeleid door Jan Linssen en is op basis van donatie.

Jan Linssen heeft een ruime ervaring opgebouwd in het zingen in binnen- en buitenland, en het leiden van workshops in mantrazang en mantradans. Hij maakte deel uit van de mantramuziekgroep Gita Vinanda en speelde o.a. in meerdere ashrams in India. In Nederland zingt (en danst) hij regelmatig in verschillende soeficentra.

Wil je meer weten, kijk dan op  www.janlinssen.nl