Leer ons kennen! Probeer 5 lessen voor 25 euro

Ja, dat wil ik!

Special | Lu Jong & lifestyle | 6 juni

Een Special over yoga & lifestyle, vanuit de Lu Jong leer. Gegeven door yogadocente Simone:

“Je bent vast met yoga begonnen om verschillende redenen, leniger worden, rustiger worden in je hoofd, of gewoon iets nieuws proberen.
Dat gevoel wat je door yoga krijgt herken je, dat voelt fijn en dat zou je vaker willen. 1 keer in de week, 2 keer in de week en misschien zelfs vaker op de yoga mat. Je wordt inderdaad leniger en voelt je meer ontspannen. Dan heb je nog yogafilosofie maar dat klinkt ingewikkeld. Je doet 3 per week aan yoga maar toch word je woedend in het verkeer als je naar huis rijdt, roddel je over je buurvrouw en baal je dat je weer verkouden bent. Vaak hoor ik als docent verhalen over het beoefenen van yoga op de mat terwijl je yogales pas begint als je van de mat stapt.
Opstaan als iedereen nog slaapt omdat je lichaamskanalen meer geopend zijn en dan yoga beoefenen, mediteren als je geen tijd hebt, geen of weinig vlees eten, koude training, waarom zou je dat eigenlijk doen? Als eeuwige leerling blijf ik mij verdiepen in de kennis van de natuur, gezond eten, het reinigen -en zuiveren van mijn lichaam om zo meer grip op mijn eigen gezondheid te houden. Gewoon zoals een yogi dat doet maar dan in mijn eigen drukke westerse leefstijl. Hele simpele veranderingen van patronen doen wonderen.
Hoe dan? Tijdens de special ‘ Lu Jong lifestyle’ deel ik graag mijn kennis en ervaring over mijn yogi lifestyle in combinatie met oefeningen uit de Lu Jong. Ik noem het Lu Jong lifestyle door de boeddhistische gedachten erachter maar het is voor iedereen toepasbaar. Deze special is tevens een voorbereiding op de workshop ‘train het bewustzijn’ die in oktober 2019 in Het Yoga Huis zal plaatsvinden”.

Kosten: te volgen met je maandabonnement, jaarkaart of met een losse les.

Ja, ik doe mee