Wij zijn online!

Vertel mij meer! Lesrooster

 

Opname Live Les volgen

Naast de Live Online yogalessen, bieden we je de mogelijkheid om de opnamen van deze lessen in je eigen tijd te volgen. Een uitkomst! Vooral nu, waarin alles anders loopt dan je gewend bent. Je kunt Yoga doen wanneer jij er klaar voor bent. Je start de video en je kunt aan de slag.

Hoe werkt het?

De lessen staan 2 x in het lesrooster. Je kunt kiezen uit een Online les, dit is een Live stream les óf je kiest voor Opname Live les. Dit is dezelfde les die daarvoor Live gegeven is.

Wat moet ik doen?

Het enige wat je moet doen is je inschrijven voor de les (genaamd Opname Live Les) zoals je dat gewend bent; dit kan met de Online strippenkaart, of een Online les, maar dit kan ook met de docent-gebonden strippenkaart die je misschien al eerder hebt aangeschaft.

Inschrijven kan zelfs tot een paar minuten vóór aanvang van de les.

Aangezien de Live Online les nog opgenomen moet worden, is de link ná deze les beschikbaar. Dus je ontvangt de link binnen een uur, nádat de Live les is afgelopen. Deze link blijft 48 uur beschikbaar.

Belangrijk om te weten

  • check je mailbox voor de toegezonden link, de kans bestaat dat de mail in je SPAM/ongewenste folder terecht is gekomen. Controleer deze dus ook
  • je bepaalt van te voren welke les je wilt volgen, dit betekent dat je je vooraf inschrijft, achteraf kan niet.
  • de link is 48 uur beschikbaar

Bekijk het aanbod!