Leer ons kennen! Probeer 5 lessen voor 25 euro

Ja, dat wil ik!

Lu Jong | Tibetaanse Yoga

Yogastijl: Lu Jong (Tibetaanse Yoga)

Niveau (fysiek): beginners, gevorderden

Voor wie: voor wie op zoek is naar een zachte, vloeiende bewegingsvorm die de gezondheid bevordert

Lesdagen: zie rooster

Docente: Simone

Lu Jong – ook wel Tibetaanse Yoga genoemd – is een helende yoga en komt voort uit het Tibetaanse Boeddhisme, Tantrayana en Dzogchen Bön traditie. Lu Jong is systeem van bewegingen en ademhalingen om gezondheid en geluk te bevorderen. De Lu Jong die hier aangeleerd wordt, is afkomstig van de overdrachtslijn van Tulku Lobsang. Tulku Lobsang, arts en astroloog, heeft de oefeningen verzameld en aangepast aan de westerse mens. Nu hebben wij de kans om kennis te nemen van deze kostbare methode/wijsheid uit Tibet.

De eenvoudige zachte vloeiende oefeningen met ritmische ademhaling maken het lichaam sterk en heffen blokkades op. Het zelfhelend vermogen en immuunsysteem wordt beter. Je energie neemt toe, je bent minder moe, de wervelkolom wordt soepel en emotioneel/geestelijk word je gezonder en gelukkiger. Tijdens en na de zwangerschap herstelt alles sneller bij regelmatige oefening.

Lu Jong is voor iedereen geschikt ongeacht leeftijd en ervaring. Je beweegt naar eigen kunnen, presteren is niet het doel. Je leert luisteren naar je lichaam en neemt je beslissingen met je hoofd èn met je hart.

Reserveren